De zorg die u verdient

Sterke tanden zijn belangrijk. Om u gezond te voelen. Maar ook om comfortabel te leven. Mooie tanden zijn dan weer belangrijk voor uw zelfvertrouwen. Ze spelen een grote rol in uw uitstraling: ze bepalen hoe anderen u zien. Een mooi gebit is een troef in onze sociale contacten.

Het is dan ook onze missie om uw tanden de zorgen te geven die ze verdienen. Die ú verdient. Om die belofte waar te maken, houden wij er een eigen visie op na. Want wij doen meer dan om de zoveel tijd eens een gaatje opvullen.

Wij geloven niet in tanden trekken

Wij geloven wél in het behoud van uw gebit. Wat we daarmee bedoelen? Dat wij tanden trekken zien als een noodoplossing: wij zullen er alles aan doen om dat trekken te vermijden.

Wij geloven in de lange termijn

Tijdens uw eerste afspraak stellen wij een dossier op van u en uw gebit. En dat dossier gaat verder dan standaard papierwerk. Het bevat informatie over de status van uw gebit. Hoe wij uw tanden zien evolueren door de jaren heen. Want een aanpak op lange termijn garandeert dat uw gebit in topconditie blijft. Nu en in de toekomst. Snel oplapwerk is nooit een goede oplossing, niet voor uw gebit en niet voor uw portefeuille.

Wij geloven dat kwaliteit een prijs heeft

Wij investeren constant in onze eigen mensen, materialen, machines en instrumenten. In de hygiëne van onze praktijk. Elke tandarts binnen onze praktijk heeft zijn of haar specialisaties. Wij werken samen met de beste tandlabo’s. Wij kiezen er bewust voor om te werken met assistentes. Zo kunnen wij ons als tandarts concentreren op onze hoofdtaak.

Dat maakt dat onze tarieven voor bepaalde ingrepen wat hoger liggen dan de ziekenfondstarieven. Want soms verdienen uw tanden meer dan het ziekenfonds voorziet. Maar wij zijn ervan overtuigd dat u en uw tanden meer verdienen dan half werk…

Wij geloven dat trouw beloond moet worden

Daarom zullen wij er alles aan doen om u als trouwe klant bij felle tandpijn zo snel mogelijk te helpen…

Bel naar 011 22 30 32 voor een afspraak!

Wij bundelen onze expertises

Waarom wij ervoor kiezen om in teamverband te werken? Omdat het ons toelaat om onze expertises te bundelen en u zo de beste zorgen aan te bieden.

We kunnen zo ook sneller dringende behandelingen inplannen. Want als u pijn heeft, is het niet de bedoeling dat u een week moet wachten op een afspraak. En ten slotte geeft het ons de mogelijkheid om een afwezigheid in ons team makkelijker op te vangen.

Maar dat betekent niet dat u voor elke afspraak een andere tandarts krijgt. Integendeel. Vanaf uw eerste afspraak heeft u een vaste tandarts, één iemand die uw gebit de beste zorgen geeft!

Maak kennis met ons team!

 • Isabelle Lenssen
  Tandarts - zaakvoerder
  Functie: Tandarts - zaakvoerder
 • Christophe Jacobs
  Tandarts - zaakvoerder
  Functie: Tandarts - zaakvoerder
 • Liesbeth Eerdekens
  Tandarts
  Functie: Tandarts
 • Ruth Uten
  Tandarts
  Functie: Tandarts
 • Manuela
  Balie verantwoordelijke
  Functie: Balie verantwoordelijke
 • Veerle
  Praktijk coördinator
  Functie: Praktijk coördinator
 • Anne-Mie
  Assistente
  Functie: Assistente
 • Carolin
  Assistente
  Functie: Assistente
 • Chiara
  Assistente
  Functie: Assistente
 • Kimberly
  Assistente
  Functie: Assistente
De snelste weg naar een afspraak is via
011 22 30 32

Kunstlaan 6/1,
3500 Hasselt

011 22 30 32
info@artedenti.com
Ondernemingsnummer: 0822606817

OPENINGSUREN

Maandag – Vrijdag
9u – 18u
Enkel na afspraak

Telefonisch bereikbaar:
9u – 12u en 14u – 17u

Tandartsen

© Artedenti 2024