Mooiere tanden

Uw gebit is gezond en sterk, maar u bent niet tevreden over hoe uw tanden eruitzien? Misschien droomt u van mooie, rechte tanden? Of wilt u uw tanden graag enkele tinten lichter?

Hoe helpen wij u als uw tandarts aan een mooier gebit? Met onder meer deze behandelingen krijgt u van ons meer dan u verwacht:

Bleken

Ofwel bleken we uw tanden hier. Ofwel krijgt u van ons een pakketje mee om dat thuis te doen. De eerste methode gebeurt in één keer, de tweede in meerdere fases.

Kronen

We schuiven een porseleinen kapje over uw tanden. Dat kapje geven we de vorm en de kleurtint die we willen. Zo veranderen we tand per tand het uitzicht van uw gebit.

Beetverhoging

Als uw tanden afslijten, heeft dat ook gevolgen voor de manier waarop u bijt. Met een beetverhoging zetten we uw beet weer goed. Waarna we met kronen uw tanden weer in hun oorspronkelijke staat herstellen.

Protheses

Wij geloven in sterke en gezonde tanden. Maar soms is een kunstgebit, klikgebit of een vaste tandprothese de beste oplossing.

Bel naar 011 22 30 32 voor een afspraak!

Niet met de mond vol tanden

Een antwoord op de meest gestelde vragen.
Geen antwoord op de vraag waar u mee zit? Stel ze ons.
Komt mijn ziekenfonds tussen voor dit type ingrepen?

Al deze ingrepen zijn eigenlijk plastische chirurgie voor uw tanden: ze dienen om uw gebit mooier te maken. Standaard komt een ziekenfonds hiervoor niet tussen. Toch kan u onder bepaalde voorwaardes wél in aanmerking komen voor een bepaalde ingreep. En zijn er verzekeringen die toch tussenkomen. Leg een afspraak vast en wij vertellen u er graag meer over. Tijdens die afspraak brengen we dan meteen de status van uw gebit in kaart.

Is bleken slecht voor mijn tanden?

Uiteraard niet. Anders zouden wij dit type behandeling niet aanbieden. Uw tanden zijn net na de ingreep misschien wat gevoeliger, maar dit verdwijnt snel. Uw tanden blijven even sterk als vroeger, maar zijn wel enkele tinten lichter!

De snelste weg naar een afspraak is via
011 22 30 32

Kunstlaan 6/1,
3500 Hasselt

011 22 30 32
info@artedenti.com
Ondernemingsnummer: 0822606817

OPENINGSUREN

Maandag – Vrijdag
9u – 18u
Enkel na afspraak

Telefonisch bereikbaar:
9u – 12u en 14u – 17u

Tandartsen

© Artedenti 2024